Ny ældreminister meldte fra til samråd om antipsykotisk medicin Thyra Frank skulle have haft sin debut som ældreminister ved et samråd om antipsykotisk medicin til borgere med demens. Men i sidste øjeblik skiftede ministeriet hest og sendte sundhedsminister Ellen Trane Nørby.

Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet undrer sig over, at den nyudnævnte ældreminister ikke mødte op til samråd om antipsykotisk medicin til demente borgere. Det skriver Jyllands-Posten. Fra ministeriet for Sundhed og Ældre var det ellers meldt ud, at Thyra Frank (LA) ville deltage i samrådet, men i sidste øjeblik skiftede man hest og sendte i stedet sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V). »Vi havde da set frem til hendes debut, og sådan så det også ud fra morgenstunden. Men senere fik vi...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.