Netværk for Selvmordsramte og Odense samarbejder om efterladte Uanset om man er ung eller gammel, er det smertefuldt at opleve et selvmord i familien. Ældre efterladte har dog ikke fået stor opmærksomhed tidligere, men det vil Odense Kommune nu gøre op med.

Ældre, der oplever et selvmord i den nærmeste familie, får sjældent adgang til den hjælp og støtte, der findes i de fleste kommuner. De ved nemlig ikke, hvor de skal spørge, og bryder sig måske ikke om at gøre opmærksom på sig selv. Men i Odense Kommune skal det være anderledes i fremtiden. Kommunen har slået sig sammen med Netværket for Selvmordsramte for at opspore og hjælpe efterladte ældre efter selvmord. »Selvmord er anno 2015 stadig et meget tabubelagt emne....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind