Tilfredshedsundersøgelse gjorde ældre utrygge Flere ældre borgere i Nordjylland kontaktede tirsdag politiet, efter en mand telefonisk havde henvendt sig til brugere af hjemmehjælp i eget hjem og i plejebolig.

En national undersøgelse af tilfredsheden med hjemmehjælp har skabt utryghed i Nordjylland, hvor flere borgere har henvendt sig til politiet efter at være blevet kontaktet af en mand, der påstod, at han foretog en brugerundersøgelse om hjemmehjælp. Der er dog ingen grund til utryghed, fortæller Sundheds- og Ældreministeriet, der i en pressemeddelelse bekræfter at stå bag tilfredshedsundersøgelsen, der gennemføres blandt cirka 18.000 borgere over 65 år. »Det er uheldigt, at der er ældre borgere, som har følt sig utrygge ved opringningerne. Det er...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.