Mere medicin til færre KOL-patienter En ny analyse fra Sundhedsdatastyrelsen viser, at der fra 2010 til 2014 er sket et fald i antallet af borgere med kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL), men flere kommer i medicinsk behandling for den kroniske sygdom.

Det store faglige og politiske fokus på en forbedring af behandlingen af landets borgere med kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL) ser så småt ud til at have båret frugt. En ny analyse fra Sundhedsdatastyrelsen viser, at flere patienter kommer i medicinsk behandling, til trods for at der diagnosticeres færre nye KOL-patienter. I analysen skønner Sundhedsdatastyrelsen, at der i 2014 var ca. 165.000 danskere med opdaget KOL, hvilket er lidt færre end i de foregående fire år. Faldet kan forklares med, at der i disse...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.