Mens vi venter på planen for det nære og sammenhængende sundhedsvæsen Der er brug for én samlet rettesnor, så alle sundhedsaktørerne trækker i samme retning til gavn for patienterne, skriver Erik Jylling, sundhedspolitisk direktør i Danske Regioner.

Et mere nært og sammenhængende sundhedsvæsen. Begrebet har efterhånden mytologisk betydning i sundhedskredse – på trods af at arbejdet langt fra er i mål. Grundlæggende skal regioner, kommuner, praktiserende læger og stat finde de gyldne løsninger, som sikrer, at danskerne får sundhedsbehandling af høj kvalitet og føler sig trygt og kompetent gelejdet gennem sundhedssystemet – uanset om man møder op på hospitalet, hos sin praktiserende læge, i et kommunalt sundhedstilbud eller flere af stederne. Sundhedsministeren har varslet en storstilet plan...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.