Medicinske plastre er ikke sikre nok Styrelsen for Patientsikkerhed opfordrer nu producenter af medicinske plastre til at forbedre deres produkter ved bl.a. at gøre det muligt for læger og sygeplejersker at skrive direkte på dem.

Producenter af medicinske plastre vil kunne øge patientsikkerheden ved at udvikle deres medicinske plastre. Det vurderer Styrelsen for Patientsikkerhed, der ifølge en pressemeddelelse har kontaktet producenterne for at opfordre dem til at gå i gang med at udvikle deres produkter. Patientsikkerheden vil bl.a. kunne øges ved, at der i produktmaterialet og på indlægssedlen angives, om der må skrives på plastrene påsættes en label, hvorpå læger og sygeplejersker kan nedfælde data angiver indholdsstof og styrke på selve plastret At en sådan strategi ville...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.