Sophie Løhde

Lovforslag om forebyggende hjemmebesøg førstebehandlet Regeringens forslag om at hæve grænsen for årlige forebyggende hjemmebesøg fra 75 til 80 og at målrette ordningen de svageste ældre er netop førstebehandlet i Folketinget.

Forebyggende hjemmebesøg er hidtil blevet tilbudt årligt til ældre over 75 år, men regeringen foreslår at hæve grænsen til 80, samtidig med at der skal gøres en større indsats for de mest udsatte ældre fra 65 år og op. Lovforslaget er netop førstebehandlet i Folketinget, skriver Sundheds- og ældreministeriet i en pressemeddelelse. »Udviklingen viser, at de ældre er friskere end tidligere og lever i flere år uden funktionsbegrænsninger – og heldigvis for det. I dag er rigtig mange 75-årige aktive...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind