Foto: Pressebillede

Ældreminister inden topmøde: Idéerne skal komme nedefra Danskerne skal gå et trygt ældreliv i møde, hvor der er tid til omsorg, siger social- og ældreminister forud for torsdagens ældretopmøde. Ministeren mener, at det er vigtigt, at retningen ikke kommer fra Christiansborg, men fra de ældres hverdag.

På torsdag begynder version 2.0 af Ældretopmødet. Her mødes Social- og Ældreministeriet, FOA, Ældre Sagen og KL med social- og sundhedsmedarbejdere, politikere, pårørende, ældre og andre borgere for at drøfte de udfordringer, ældreområdet står over for. »Mit og regeringens projekt er, at alle danskere trygt kan gå ældrelivet i møde. Vi skal have en ældrepleje, som først og fremmest er baseret på omsorg, nærvær og tryghed. Helt overordnet skal vi skabe større valgfrihed og mulighed for, at de ældre kan...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.