Lejre opretter døgnåbne akutstuer Den sjællandske kommune vil have en akutfunktion, der er døgnåben alle ugens dage, og som har udstyr og kompetencer til at klare de opgaver, der er for små til indlæggelse men for store til hjemmesygeplejen.

Lejre Kommune er ved at oprette en akutfunktion, der skal behandle de  ældre medicinske patienter, som er for syge til hjemmesygeplejen, men ikke syge nok til hospitalet. Og det er virkelig nødvendigt, mener enige politikere, skriver Dagbladet Roskilde onsdag. »Vi laver nu nogle forundersøgelser. Den kommunale akutfunktion skal være åben døgnet rundt, alle ugens dage, og der skal være de fornødne kompetencer til at klare opgaven samt udstyr. Hvert center skal have en fast tilknyttet læge,« siger formanden for social, sundheds-...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.