Kommunernes bekymringer ændrer ikke lovtekst om fri ældrepleje
De tre kommuner undrer sig over den negative definition til at afgrænse området for, hvem der er en del af den frie ældrepleje i lovforslag for velfærdsaftalen. Modtager en borger sociale ydelser, der ikke tilhører de paragraffer i serviceloven, som der kan frisættes for under velfærdsaftalen, kan de ikke være en del af projektet, hvilket kan være vanskeligt for den udekørende hjemmehjælper at finde rundt i.Foto: Colourbox

Kommunernes bekymringer ændrer ikke lovtekst om fri ældrepleje Folketinget behandler i øjeblikket lovforslaget for velfærdsaftalen, der skal sætte de tre kommuner Langeland, Middelfart og Viborgs ældrepleje fri for bureaukrati. De tre kommuner har flere bekymringer, men det har endnu ikke ført til ændringer i lovteksten.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind