Ninna Thomsen

Kommuner scorer pænt i magtanalyse Flere personer, der arbejder direkte med det kommunale sundhedsområde, har pæne placeringer i Dagens Medicins årlige kåring af de mest magtfulde i sundhedsvæsenet.

Tre personer, der arbejder direkte på det kommunale sundhedsområde, ryger ind på Dagens Medicins Magtliste, som består af de 100 mest magtfulde personer i det danske sundhedsvæsen. De tre personer er er Christian Harsløf, kontorchef for social og sundhed i Kommunernes Landsforening (KL), og politikerne Thomas Adelskov (S), formand for social- og sundhedsudvalget i Kommuners Landsforening og sundheds- og omsorgsborgmesteren i København, Ninna Thomsen (SF). Bedst placeret er Ninna Thomsen med en 37. plads, Christian Harsløf bliver nummer 81 og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind