Kommuner vil ikke betale for adgang til forskning Selvom landets kommuner er midt i et skift fra erfaringsbaseret til evidensbaseret arbejde har kun en enkelt kommune købt adgang til de databaser med forskning, som KL og Kulturstyrelsen tilbyder til formålet.

Siden foråret 2015 har de danske kommuner haft en helt ny mulighed for at få evidens og opdateret viden ind i deres praksis – Kommunernes Landsforening og Kulturstyrelsen har nemlig i samarbejde skabt en abonnementsløsning, som gør det muligt at læse videnskabelige artikler gennem de to store, internationale forskningsdatabaser Medline og Cinahl. Men selvom idéen kom af kommunernes egen efterspørgsel efter adgang til forskning, har kun en enkelt ud af ti testkommuner – Odense Kommune – valgt at betale prisen for abonnementet...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.