Kommunale sygeplejersker venter længe på lægens tilladelse til at udføre opgaver Dansk Sygeplejeråd ser stort potentiale i at lade sygeplejersker udfører opgaver uden kontakt til læge. Rapport lavet for sygeplejerskerne viser, at ventetid på kontakt til læge og ekstra besøg koster 600 årsværk.

Hvis sygeplejersker får lov til at løse flere opgaver uden lægefaglig tilladelse, vil det kunne frigive op til 600 årsværk. Det viser en analyse fra Deloitte, som er lavet for Dansk Sygeplejeråd, og analysen er for nyligt fremlagt i en pressemeddelelse. Det er tid på selve henvendelsen, ventetid for at komme i kontakt med en læge og eventuelle ekstra besøg hos borgeren, der ligger til grund for de 600 årsværk. I en række situationer er det helt nødvendigt, at en...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind