Aftensygeplejersker i Høje-Taastrup skal trække deres opsigelser tilbage Fem sygeplejersker i ældreplejen i Høje-Taastrup Kommune sagde i sidste uge op, fordi de frygtede for deres sikkerhed hos en voldsdømt patient. De faglige organisationer kalder opsigelserne overenskomststridige.

Fem aftensygeplejersker har netop fået en skuffende besked. I sidste uge sagde de op, fordi de mener, at deres sikkerhed bliver sat på spil, når de bliver bedt om at tage hjem til en patient, som tidligere er dømt for vold mod sundhedsmedarbejdere. Forinden havde sygeplejerskerne sendt et protestbrev til deres arbejdsgiver, Høje-Taastrup Kommune, hvor de beskrev deres bekymringer. Overenskomststridigt  Tirsdag blev der afholdt et fællesmøde mellem KL og FH – som repræsenterer Dansk Sygeplejeråd. Her konstaterede man, at de...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.