Københavnsk misbrugsbehandling skal opdateres For at skabe et tidssvarende system til misbrugsbehandling har Københavns Kommune besluttet at gennemføre omfattende ændringer af hele systemet.

Fra 1. januar 2016 vil misbrugere, der søger behandling i regi af Københavns Kommune, få en helt anderledes – og forhåbentlig bedre – oplevelse end i dag. Kommunen arbejder på en gennemgribende opdatering af hele behandlingssystemet på baggrund af en erkendelse af, at det ikke er tidssvarende. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.  Målet er, at flere skal have behandling, og at de tilbud, kommunen har, passer bedre til borgernes misbrugsmønstre og behov. Der vil bl.a blive indført mere straksbehandling,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind