Københavns Kommune samler diabetesbehandling Københavns Kommune vil skabe et fyrtårn, som kan møde fremtidens udfordringer med større ekspertise. Derfor bliver alle tilbud til borgere med diabetes nu samlet under ét tag.

Blodtryksmåling, kolesterol-tjek og insulindosering. Der er mange ting at holde styr på, når man har diabetes, og i alt for mange tilfælde kommer sygdommen ud af kontrol og skaber alvorlige følgesygdomme. Det skal et nyt specialtilbud, Center for Diabetes, gøre op med, skriver Berlingske. Fra juli bliver den indsats, der hidtil har været spredt ud på en række sundhedscentre, samlet i ét centralt beliggende center i København. Centeret skal tilbyde forløb for 1.000 patienter om året og er inspireret af det...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.