Københavns Kommune lægger hjemmeplejens styring i hænderne på medarbejderne og beboerne selv
Foto: Colourbox

Københavns Kommune lægger hjemmeplejens styring i hænderne på medarbejderne og beboerne selv Hjemmeplejen begynder forfra i et boligområde i Københavns Kommune. Den vante struktur er væk, og i stedet skal medarbejdere og beboere styre hjemmeplejen.

Et nyt eksperiment er begyndt i Københavns Kommune. I boligområdet Guldbergs Have på Nørrebro skal medarbejdere og beboere teste nye tilgange, som skal være med til at forme fremtidens ældrepleje. Tidligere procedurer, som ikke er lovgivning, er droppet, og hjemmeplejen skal starte forfra, hvor medarbejdere og beboere sætter kursen. »Det afgørende er, at den enkelte beboers dagsaktuelle behov er i centrum, og at beboerne føler sig trygge. Vi støtter dem i at indgå i fællesskaber og i daglige gøremål som...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind