Kan en blindtarm opereres på 98 måder? Hvis den øgede kommunale indsats i sundhedsvæsenet skal blive en succes, skal der ske et kulturskift i tilgangen til opgaveløsning.

Spørgsmålet i overskriften er absurd! Over generationer har vi vænnet os til på et godt vidensgrundlag at afgrænse, hvordan uddannelsen til kirurg, selve indgrebet og organiseringen af indsatsen skal være. Der er kun få korrekte løsninger. Det moderne sundhedsvæsen består af en kæde af enkeltstationer, som hver især skal fungere med samme sikkerhed som en operation. Kommunalt spænder stationerne fra fremme af sund livsstil over forebyggelse i den ende til genoptræning, rehabilitering, palliation og støtte til efterladte i den anden....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind