Rasmus Sylvest Mortensen

Kære politikere – skal vi ikke indgå et fagligt samarbejde? Jeg kan lige så godt sige det med det samme. Det bliver en blog på den store klinge. For der sker altså et eller andet i samfundet for tiden, som jeg oplever påvirker den måde, vi går til vores arbejdsopgaver på.

Det er ikke kun den aktuelle flygtningekrise, der har fået mig til at overveje, om der mon stille og roligt fremelskes et politisk ikke-lederskab. Det er faktisk også min oplevelse af manglende politisk vilje til at tage diskussionen om velfærdsstatens sundhedsydelser. Jeg kommer mange steder rundt omkring i Danmark blandt andet i form af netværksrelationer, konferencer og fagpolitisk arbejde. Jeg oplever tit, at folk (mig selv inklusiv) strander i udviklingen af tilbud til borgerne fordi nogle grundlæggende diskussioner og beslutninger...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i 4 uger

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.