Alle kan deltage uanset alder, køn, beskæftigelse, fysik, styrker og udfordringer i Limfjordens Idrætsforening. Nr. 3 fra højre er Nicolaj Bech Roesen, der var meget ensom, indtil han kom med i Limfjordens Idrætsforening - i dag er han formand for bestyrelsen i foreningen.

Idræt har forandret socialpsykiatrien på Mors For otte år siden blev der ansat en idrætskoordinator på Limfjordsøen i et treårigt projekt. Koordinatoren er for længst fastansat og har fået en kollega. For de gavnlige effekter er til at mærke blandt en stor gruppe psykisk sårbare borgere.

»Det er helt klart, at det her gør noget virkelig godt for mig. Hele mit netværk er bygget op om Limfjordens Idrætsforening«. For mig er det mindst lige så vigtigt, at vi går en tur eller vinterbader sammen med borgerne, som at vi tager den støttende samtale over en kop kaffe. Vi har alle brug for at få glæden ind i vores liv Inge Kappel, leder, socialpsykiatrien Morsø Kommune Sådan lyder det fra 24-årige Nicolaj Bech Roesen. Hver ugedag kommer...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i 4 uger

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.