I Holbæk skal sygeplejerskerne uddannes til Danmarksmestre i sektorsamarbejde
Daniel Schwartz Bojsen, direktør for Sundhed, Social og Engineering på professionshøjskolen Absalon, Lone Bjørklund (th.), vicedirektør på Holbæk Sygehus, og Charlotte Larsen, konstitueret chef for ‘Aktiv hele livet’ i Holbæk Kommune tror alle på, at den nye sygeplejerskeuddannelse i Holbæk vil kunne give de nyuddannede sygeplejersker en stor forståelse for borgerforløb på tværs.

I Holbæk skal sygeplejerskerne uddannes til Danmarksmestre i sektorsamarbejde En ny sygeplejerskeuddannelse i Holbæk vil uddanne sygeplejersker, der har tjek på overgange og sammenhæng. Kommune og sygehus er engagerede i uddannelsen og tror på, at de nyuddannede sygeplejersker vil have en stor forståelse for borgerforløb på tværs. 

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind