Jette Skive
Navnene på medlemmerne af de otte udvalg i KL er nu på plads. Blandt andet er Jette Skive (DF) ny formand for sundheds- og ældreudvalget.

Her er de nye medlemmer af KL’s udvalg På KL's repræsentantskabsmøde onsdag blev der sat navn på de nye medlemmer af blandt andet sundheds- og ældreudvalget.

Onsdag blev de endelige udvalg i KL offentliggjort. I alt er der tale om otte udvalg, hvor blandt andet social- og sundhedsudvalget er blevet delt op i to: socialudvalget og sundheds- og ældreudvalget. Valgperioden er gældende fra 2018-2022. Hvert udvalg består af ni medlemmer. Her følger en liste over de otte udvalg og dets medlemmer: Sundheds- og Ældreudvalg Formand: Jette Skive (O), Aarhus Kommune Næstformand: Peter Sørensen (A), Horsens Kommune Kristian Hegaard (B), Fredensborg Kommune Pernille Beckmann (V), Greve Kommune...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.