Hallo! Problemerne med plejehjemmene falder tilbage på både kommunerne, som stiller sig til tåls med et temmeligt adstadigt tempo i forbedringsarbejdet, og de praktiserende læger, som har lige lovlig travlt med at markere, at det skam ikke er deres opgave at dokumentere, hvad der foregår.

De gamle plejehjemsbeboere sejler rundt i en sø af ligegyldighed, når det gælder en klassisk sundhedsopgave, nemlig medicinering. Ja, det har vi hørt før, gab, men det bliver ikke bedre. Jo, lidt måske, men ikke meget, og tilstandene er fortsat skræmmende. En ny tilsynsrapport dokumenterer, at hver tyvende beboer på de danske plejehjem er i direkte fare på grund af fejl og mangler omkring medicineringen. Forestil dig, at du står ved check-in i lufthavnen og får at vide, at hvert...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind