Frikommunenetværk vil arbejde med beskæftigelse og sundhed 43 grupper af kommuner har ansøgt Social- og Indenrigsministeriet om at blive frikommunenetværk fra 2016-2019. Mange af netværkene har fokus på beskæftigelses- og sundhedsområdet.

Fristen for at søge om at blive frikommunenetværk fra 2016-2019 er udløbet, og i alt 43 netværk af kommuner har sendt en ansøgning til Social- og Indenrigsministeriet om at blive en del af Frikommuneforsøg II. Til forskel fra Frikommuneforsøg I (2012-2015) er kommunerne i det nye forsøg organiseret i netværk af frikommuner, der samles om at lave forsøg indenfor et fælles tema. »Det er dejligt, at så mange har lyst til at være en del af frikommuneforsøget. Ansøgningerne rammer nogle...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind