Otte nye frikommunenetværk er på plads Regeringen har udpeget de otte frikommunenetværk til frikommuneforsøg II. Alle netværk består af varierende kommuner i forhold til både størrelse og geografi.

Nu har regeringen udpeget de otte frikommunenetværk der skal være en del af frikommuneforsøg II. Frikommunenetværkene repræsenterer alle fem regioner med i alt 44 unikke kommuner, ligesom de omfatter både små og store kommuner og spænder bredt over de kommunale opgaver. Det skriver Social- og Indenrigsministeriet. Det gælder bl.a. to frikommunenetværk inden for sundhed og ældre. De er et netværk, der omhandler ‘Nye samarbejdsformer på det somatiske akutområde’. Her skal kommunerne i netværket forsøge at skabe mere sammenhængende forløb for...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind