Forskningsprojekt skal gøre kommuner klar til rehabilitering efter coronavirus
Rehabilitering er vigtig både for livskvaliteten for den enkelte, og der er også samfundsøkonomiske fordele ved at få borgere tilbage til hverdagslivet. Nu skal projekt undersøge, hvilket behov patienter med coronavirus har for rehabilitering.

Forskningsprojekt skal gøre kommuner klar til rehabilitering efter coronavirus Rehabilitering efter indlæggelse med coronavirus er endnu meget ukendt. Forskningsprojekt skal undersøge behovet hos patienter med coronavirus, så kommuner i en fremtidig situation kan være bedre klar til opgaven.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind