Fond donerer 1 mio. kr. til arbejdsmiljøet i Hernings hjemmepleje Arbejdsmiljøet i Herning Kommunes hjemmepleje skal forbedres. Derfor har kommunen fået en million fra Fonden for Forebyggelse og Fastholdelse til tre konkrete projekter.

Fonden for Forebyggelse og Fastholdelse under Beskæftigelsesministeriet har bevilliget knap én mio. kr. til tre konkrete projektforløb, der skal   forbedre arbejdsmiljøet i Herning Kommunes hjemmepleje. Pengene skal bruges i Hjemmeplejen i henholdsvis distrikt Nord og Syd, og skal dække lønudgifter i forbindelse med projekterne. »Vi er rigtig glade for, at pengene er bevilget vores hjemmepleje. Det giver en alletiders mulighed for at gøre noget ekstra for arbejdsmiljøet – noget, der normalt ikke ville kunne lade sig gøre inden for budgettet,« siger...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.