Fem forudsætninger for tværsektorielt samarbejde Det er fuldstændig uomgængeligt, at hvis vi skal have sundhedsvæsnet til at fungere så godt som muligt – ja så skal der samarbejdes mellem sektorerne. Men det kræver, at man reelt forpligter sig.

En af årets bedste nyheder er, at der skal laves en plan for det nære sundhedsvæsen! Det er fuldstændig uomgængeligt, at hvis vi skal have sundhedsvæsnet til at fungere så godt som muligt – ja så skal der samarbejdes mellem sektorerne. Men det kræver, at man reelt forpligter sig. Det er ligesom en rigtig English breakfast: Hvis man skal have en dejlig engelsk morgenmad med æg og bacon (ikke så meget bacon, naturligvis), så er der jo to dyr involveret: Hønen...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.