Er sundhedsaftalerne bare fine ord – og får borgerne mere sundhed for pengene? Hvis der skal være bid i sundhedsaftalerne, skal vi sikre, at aftalerne kommer ud at leve i praksis, og borgernes ressourcer/ ansvar kommer i spil.

I Region Syddanmark har kommuner, region og praktiserende læger igennem lang tid lagt mange kræfter i at udarbejde en ny sundhedsaftale for 2015–2018. En aftale, som skal sikre borgerne et sammenhængende behandlingsforløb på tværs af kommune, sygehus og egen læge. Efter en lang, fælles proces, hvor det er lykkedes os i kommunerne at få sat vores fingeraftryk, står vi nu med et ambitiøst dokument, som sætter kursen for de kommende års samarbejde og udvikling på området. Men hvordan sikrer vi,...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.