En dag som faglig koordinator
Kl. 9.30 kommer der en henvendelse fra medicinsk afdeling på Regionshospital Randers. En af Norddjurs Kommunes borgere bliver udskrevet og har brug for blodfortyndende indsprøjtninger inden en bypass operation. Som faglig koordinator skal Mette Klose Sjørup dokumentere, visitere og planlægge opgaven på sygeplejerskernes køreplan.

En dag som faglig koordinator Køreplaner skal planlægges, telefonen ringer ofte med forespørgsler, og samtidig skal der skabes overblik over ny viden. Oplev en typisk dag for Mette Klose Sjørup, der er sygeplejefaglig koordinator i Norddjurs Kommune.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA. Googles Privatlivspolitik and vilkår gælder.