Eksperter giver 20 forslag til bedre brugerinddragelse i sundhedsvæsenet 140 eksperter er gået sammen om et manifest, der skal inspirere til at gøre brugerinddragelse mere naturlig på landets hospitaler.

20 punkter, der beskriver, hvad der skal til, hvis brugerinddragelse skal blive en naturlig del af kerneopgaven i sundhedsvæsenet. Det har 140 eksperter lanceret i dag i et manifest. Det skriver Danske Patienter. I halvandet år har eksperterne diskuteret, hvorfor inddragelse af patienter og pårørende ikke er en systematisk praksis på hospitalerne og i de kommunale sundhedscentre. Nu har eksperterne, der er en del af Tænketank for brugerinddragelse, som Danske Patienter, KL og Danske Regioner står bag – i samarbejde med...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.