Direktør i Næstved er ny formand for landets velfærdschefer
Jakob Bigum Lundberg vil være formand for Foreningen af Kommunale Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedschefer i Danmark, fordi han gerne vil bidrage til, at cheferne fra de kommunale velfærdsområder bliver hørt i de politiske diskussioner. 

Direktør i Næstved er ny formand for landets velfærdschefer Foreningen af Kommunale Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedschefer har valgt direktør Jakob Bigum Lundberg fra Næstved som ny formand. Han vil være formand for at tage den fagpolitiske stemme og viden fra hverdagen med ind i de politiske diskussioner.

Opdatering fredag 30. oktober kl. 10. Jakob Bigum Lundberg er valgt som formand for Foreningen af Kommunale Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedschefer i Danmark. På Foreningen af Kommunale Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedschefer i Danmarks (FSD) årsmøde og generalforsamling i dag takker Helle Linnet af som formand. Da det kun er Jakob Bigum Lundberg, direktør i Næstved Kommune med ansvar for sundhed og ældre, handicap og psykiatri og arbejdsmarkedsområdet, der stiller op til formandsposten, må han siges at have ret gode odds...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind