Direktør i Næstved er ny formand for landets velfærdschefer
Jakob Bigum Lundberg vil være formand for Foreningen af Kommunale Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedschefer i Danmark, fordi han gerne vil bidrage til, at cheferne fra de kommunale velfærdsområder bliver hørt i de politiske diskussioner. 

Direktør i Næstved er ny formand for landets velfærdschefer Foreningen af Kommunale Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedschefer har valgt direktør Jakob Bigum Lundberg fra Næstved som ny formand. Han vil være formand for at tage den fagpolitiske stemme og viden fra hverdagen med ind i de politiske diskussioner.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.