Michael Dupont

Den posthospitale enhed Man må spørge sig selv, om det i virkeligheden er en kommunal opgave at drive disse posthospitale enheder, som skal færdigbehandle svært syge patienter udskrevet fra de nye supersygehuse.

Vi kender den præhospitale enhed — og den er kendt som en velfungerende enhed. I hvert fald i mit område, hvor de rykker hurtigt ud, når der er brug for akut og intensiv hjælp, der overstiger det faglige niveau, der kan tilbydes af kommunal hjemmepleje eller almen medicinere i praksis. Typisk til patienter med mistanke om akut koronart syndrom, respirationsinsufficiens eller større ulykker, hvor der er brug for særlig ekspertise. Vi kan vel ikke rigtig forestille os, at man organiserer 98...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind