De har fået penge til sundhedshuse: Sådan vil tre kommuner bruge dem
Benny Christensen (S), formand for ældre- og genoptræningsudvalget i Ringsted Kommune (tv), Mette Høgh Christiansen (S) formand for udvalget for sundhed, senior og ældre i Vordingborg Kommune, og Benny Christensen (S), formand for ældre- og genoptræningsudvalget i Ringkøbing-Skjern Kommune fortæller, hvad de konkret skal bruge puljemidlerne fra regeringens pulje til læge- og sundhedshuse til.

De har fået penge til sundhedshuse: Sådan vil tre kommuner bruge dem En række kommuner har fået penge til at etablere eller forny sundhedshuse. Kommunal Sundhed har spurgt tre sundhedsudvalgsformænd, hvad pengene skal gå til.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind