Jens Stenbæk

Danmark er bedst til at anvende elektroniske patientdata 91 pct. af danske praktiserende læger deler patientoplysninger elektronisk, viser ny international opgørelse. Det gør Danmark til europæisk topscorer.

Danmark er europamestre, i hvert når det gælder anvendelse af elektroniske patientdata. Blandt de 28 EU-lande er Danmark det land, hvor flest praktiserende læger tager hånd om patienters oplysninger elektronisk. 91 pct. af danske læger lagrer og deler patientoplysninger elektronisk. Det sker f.eks., når en patient sendes videre fra egen praktiserende læge til sygehuset, skriver Danske Regioner i en pressemeddelelse. De 91 pct. er væsentligt mere end gennemsnittet for de samlede EU-landes praktiserende læger, hvor det kun er 34 pct.,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind