Coronavirus rammer plejehjem
Se første tilfælde af coronavirus viser sig på landets plejehjem. I Aarhus Kommune er to beboere på plejehjem Hørgården testet positive for COVID-19. Søndag døde den ene af beboerne, en mand på 92, der i forvejen var svækket af andre årsager end coronavirus.

Coronavirus rammer plejehjem De første tilfælde af corona har vist sig på plejehjem. En coronasmittet mand på et plejehjem i Aarhus døde søndag morgen, og flere plejehjem melder om smittede.

Alvorlige symptomer på coronavirus forekommer mest hos personer, der er ældre, eller har underliggende sygdomme i forvejen. Nu begynder de første tilfælde af sygdommen at vise sig på landets plejehjem.

I Aarhus Kommune er to beboere på plejehjem Hørgården testet positive for COVID-19. Søndag døde den ene af beboerne, en mand på 92, der i forvejen var svækket af andre årsager end coronavirus, skriver Århus Stiftstidende.

En medarbejder på plejehjemmet blev onsdag i forrige uge konstateret smittet med coronavirus. Efterfølgende blev seks beboere send i karantæne og testet, hvoraf to var smittet.

Mandag kunne TV2 ØST fortælle, at en beboer på Antvorskov Plejecenter i Slagelse, der har udvist symptomer på at være smittet med coronavirus, blev testet positiv. I dag kan mediet fortælle, at beboer på plejecenteret Grøndalshusene i Faxe Kommune også er testet positiv for coronavirus.

»Vi passer godt på vores ældre borgere og efterlever naturligvis Sundhedsstyrelsens forholdsregler. Det betyder bl.a., at det personale, der er tilknyttet det ramte hus, ikke kommer i andre af Grøndalshusene,« oplyser kommunen til TV2 ØST.

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.