Coronapatienter med senfølger er bekymret for kognitive eftervirkninger
»Det kognitive område inden for COVID-19 er et nyt felt, som der ikke er meget viden om eller erfaringer med,« siger Annette Rasmussen, klinisk leder hos REHPA.Foto: REHPA

Coronapatienter med senfølger er bekymret for kognitive eftervirkninger To forløb i REHPA viste, at personer med senfølger efter coronavirus ikke får adresseret deres kognitive udfordringer. Fire nye rehabiliteringsforløb i 2021 skal bidrage med kliniske erfaringer til forskning og kommunal praksis om rehabiliteringsforløb til coronapatienter.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.