Christina Breddam
Christina Breddam er pr. 1. april ny sundhedschef i Randers Kommune.

Christina Breddam bliver ny sundhedschef i Randers Kommune Pr. 1. april får Randers Kommune ny sundhedschef. Det bliver Christina Breddam, der kommer fra en stilling som fakultetsdirektør på Aalborg Universitetscenter.

Randers Kommune får fra 1. april en ny sundhedschef. Valget er faldet på Christina Breddam, der kommer fra en stilling som fakultetsdirektør på Aalborg Universitetscenter. Det skriver Randers Kommune på deres hjemmeside.

Christina Breddam hæfter sig ved, at Randers Kommune på trods af stramninger formår at løfte sundhedsområdet.

»Det er tydeligt, at jeg kommer til en kommune, som på trods af stramme budgetter lægger vægt på service og udvikling. Randers Kommune arbejder blandt andet ambitiøst og målrettet med at styrke folkesundheden i kommunen. Det vidner forebyggende indsatser som ’Tjek Dit Helbred’ og ’Familieiværksætterne’ om,« siger Christina Breddam.

Ser frem til at vende tilbage

Christina Breddam har tidligere arbejdet som chef for børn- og ungeområdet i Purhus Kommune, der ved kommunalreformen i 2007 blev en del af Randers Kommune. Derudover har hun været administrationschef for Randers og Grenå Regionshospital.

Efter hendes tid ved Universitetscenteret i Aalborg glæder hun sig nu til at vende tilbage til det kommunale sundhedsfaglige område.

»Jeg ser frem til sammen med min kommende afdeling og interessenterne i kommunen at være med til at konsolidere og udvikle indsatserne yderligere på sundhedsområdet,« siger Christina Breddam.

Hun afløser Lene Jensen, der tiltrådte som ældrechef i begyndelsen af året, og som i de første måneder også har fungeret som sundhedschef.

Skriv kommentar