Brugen af data stiger, men hvad med kvaliteten? Brugen af data i ældreplejen vil stige med en kommende sundhedsreform, gætter Dorte Vilstrup på. Derfor mener hun, at der er behov for at sikre, at alle medarbejdere i ældreplejen har forståelse for data.

Efter alt at dømme er sundhedsreformen lige på trapperne. Med reformen vover jeg den påstand, at kravet til brug af data i forbindelse med kvalitetssikring og ressourcestyring i ældreplejen stiger. De fleste er enige om, at det giver god mening at arbejde målrettet med data i ældreplejen. Specielt er der et udviklingspotentiale ved systematisk brug af data i forhold til ældreplejens generelle kvalitet, men data kan også være med til at optimere mere specifikt på planlægning, ressourceforbrug og patientsikkerhed. Derfor...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.