Borgmestre til kommende regering: Udligningsreform før alt andet
En udligningsreform bør komme før alt andet, hvis alle landets kommuner skal styrke sundhedsindsatsen under en ny regering. Det mener Assens borgmester, Søren Steen Andersen (V).Foto: Kasper Orthmann Andersen

Borgmestre til kommende regering: Udligningsreform før alt andet Skal sundhedsindsatsen ensrettes og styrkes i alle landets kommuner bør et opgør med den kommunale udligningsmodel og medfinansiering gøres til politisk førsteprioritet. Sådan lyder budskabet fra to af landets borgmestre til den kommende regering.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.