Henrik Hvidesten
»Da vi diskuterede sagen i sommer, forsikrede Region Sjælland mig om, at den justerede ordning ikke ville betyde serviceforringelser for borgerne i Ringsted. De henvendelser fra borgere og Ældrerådet, jeg på det seneste har modtaget, fortæller imidlertid noget andet,« siger borgmester i Ringsted, Henrik Hvidesten.

Borgmester kritiserer ændringer i vagtlægeordning Justeringer af vagtlægeordningen i Region Sjælland har medført serviceforringelser for borgerne i Ringsted. Det mener byens borgmester på baggrund af en række borgerhenvendelser. Han afkræver regionen et svar i sagen.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA. Googles Privatlivspolitik and vilkår gælder.