Alle SOSU-elever får elevløn i Aalborg Kommune Senior- og Omsorgsudvalget i Aalborg Kommune har besluttet, at alle elever på social- og sundhedsuddannelserne til assistent og hjælper fra begyndelsen af Grundforløb 2 kan få elevløn. 

Alle de kommende social- og sundhedselever på ældreområdet i Aalborg Kommune kan se frem til at få elevløn under hele uddannelsen fra starten af skoleperioden Grundforløb 2. Tidligere har elevløn kun været forbeholdt et mindre antal elever, men fremover er elevløn et tilbud til alle elever under uddannelse til social- og sundhedsassistent og -hjælper. »Vi får ofte forespørgsler fra mennesker, som ønsker at skifte branche og tage en social- og sundhedsuddannelse hos os. Desværre opgiver en del på grund af...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.