Aalborgs forsknings­chef bliver professor Tine Curtis blev for et år siden forskningschef i Aalborg kommune, og er netop blevet udnævnt til adjungeret professor ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Aalborg Universitet.

Aalborg Universitet har fået landets formentlig første professor i kommunal sundhed – 4. maj blev Aalborg Kommunes forskningschef Tine Curtis nemlig udnævnt til adjungeret professor ved det nordjyske universitet. Således er Aalborg Kommune også blevet den eneste kommune i Danmark, der har en professor ansat. »Vi er meget stolte i kommunen af, at vi nu har en professor ansat. Jeg er også overbevist om, at udnævnelsen af Tine vil være med til at styrke vores i forvejen gode samarbejde med universitetet....

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.