Aalborg vil holde på ældre SOSU’er med en række goder SOSU’er over 60 år i Aalborg Kommune kan få kortere arbejdsdage, undgå lange natte- og weekendvagter og få udbetalt deres fulde pension samtidig.

Kommunernes Landsforening anslår, at kommunerne i 2030 kan komme til at mangle 16.000 medarbejdere i ældreplejen. Aalborg Kommune har nu afsat 2,5 millioner kroner til at fastholde ældre medarbejdere, som snart kan gå på efterløn eller pension, skriver dr.dk. Ordningen er målrettet medarbejdere over 60 år. De får mulighed for reduceret arbejdstid med op til 20 pct., lønnen nedsættes en halv pct. for hver pct., medarbejderen går ned i arbejdstid. Medarbejdere, som siger ja til den nye seniorordning, kan desuden...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind