Aalborg undersøger kontroversielt plejehjem Efter mange påstande og debat har Ældre- og Handicapudvalget i Aalborg Kommune valgt at igangsætte en uvildig undersøgelse af Fremtidens Plejehjem.

Uforsvarlige forhold for beboerne, et politisk prestigeprojekt uden indhold, dårlig ledelse – anklagerne er de seneste par uger føget frem og tilbage i sagen om Fremtidens Plejehjem i Aalborg, efter at Nordjyske Stiftstidende tog sagen op i kølvandet på, at en leder blev suspenderet. De aalborgensiske politikere afviste først de påstande, som fremkom i Nordjyske Stiftstidendes artikel: »’Nordjyske’ har i dag en artikel om Fremtidens Plejehjem under overskriften ”Flagskib på kollisionskurs”. Artiklen beskriver forhold på Fremtidens Plejehjem, som jeg som...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind