Boligselskabet Domea skal udforme demenscenter i Aalborg I konkurrence med to andre boligselskaber har Domea vundet retten til at udforme det nye demenscenter i Aalborg. Centret skal i fremtiden kunne tilbyde Aalborg-borgere med svær demens et sted at bo.

Med et forslag, der »rummer en stor forståelse for målgruppen af svært demensramte borgere, er nytænkende i sit koncept og skaber gode rammer for pleje, omsorg og rehabilitering, som imødekommer de demensramtes særlige udfordringer« har boligselskabet Domea vundet konkurrencen om at udforme Aalborg Kommunes nye demenscenter. »Vi har et ønske om at skabe et helt nyt tilbud til vores borgere med demens og deres pårørende. Tanken er at integrere bygning og pædagogik for at skabe trygge rammer og hjemlige omgivelser....

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.