Aalborg har succes med dosispakket medicin – i Thisted er der lang vej endnu Aalborg Kommune har på tre år fået en tredjedel af borgerne over på dosispakker. Borgerne er tilfredse, medicindoseringen er mere sikker, og det frigør ressourcer. I Thisted Kommune bruger sygeplejersker fortsat alt for meget tid på at dosere i æsker. De praktiserende læger i Thy har en række forbehold.

»Vi har et fremragende samarbejde med lægerne, og borgerne er super tilfredse med det«. Sådan beskriver Ole Bertram Andersen, sundhedsstrategisk chefkonsulent i Aalborg Kommune, den aktuelle status på indsatsen omkring dosispakket medicin. Aalborg Kommune begyndte i 2020 med dosispakker, og i dag modtager cirka 1.350 borgere tilknyttet hjemmeplejen deres medicin i ruller fra apoteket. En helt ny spørgeundersøgelse viser overvældende tilfredshed med ordningen – 96 procent er tilfredse eller meget tilfredse. Åbenlyse fordele Der er åbenlyse fordele ved dosispakket medicin....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind