860,5 millioner kroner til ældre, patienter og udsatte borgere De næste fire år er der blandt andet afsat midler til handicapområdet, hjemløse, ældre og forebyggelse af ensomhed i en bred aftale på tværs af Folketinget om fordeling af reserven på social-, sundheds- og arbejdsmarkedsområdet.

860,5 millioner kroner fra reserven på social-, sundheds- og arbejdsmarkedsområdet, der har erstattet den tidligere satspulje, er blevet fordelt på en lang række initiativer, der gør en forskel for udsatte mennesker på social-, ældre-, sundheds-, uddannelses-, beskæftigelses- og ligestillingsområdet. Størstedelen går til social- og ældreområdet. Her er der bl.a. er afsat penge til en national ensomhedsstrategi, bedre retssikkerhed og tillid på handicapområdet, et nationalt partnerskab for indsatsen mod hjemløshed og nye forsøg med mere selvbestemmelse i visitationen i ældreplejen og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind