8.000 social- og sundhedsansatte i kommunerne fyret i løbet af de seneste fire år
»Det ligner næsten, at der hersker sådan en ‘brug-og-smid-væk-kultur,’ hvor man bare slider den enkelte ansatte helt i bund for så at skille sig af med dem. Det gør mig virkelig gal,« siger Mona Striib om, at 62 pct. af afskedigelsessagerne blandt FOA's kommunalt ansatte medlemmer i perioden januar 2017 til oktober 2020 skyldes sygdom.

8.000 social- og sundhedsansatte i kommunerne fyret i løbet af de seneste fire år Kommunerne har rejst 8.116 afskedigelsessager mod kommunalt ansatte FOA-medlemmer i social- og sundhedssektoren fra januar 2017 til oktober 2020, viser en opgørelse fra fagforeningen. FOA's formand er chokeret.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.