Webinar om klimavenlig og ernæringsrigtig ældremad Hør om kommuners erfaringer med klimavenlige måltider til svage ældre på webinar.

Vidensbanken Bedre måltider til ældre, der hører under Sundhedsstyrelsen, holder torsdag den 24. november webinar om klimavenlig og ernæringsrigtig mad til ældre. På programmet er blandt andet anbefalingerne til ernæring til svækkede ældre og vigtige opmærksomhedspunkter, når animalsk protein erstattes med vegetabilsk. Webinaret henvender sig til medarbejdere, der arbejder med produktion af mad til ældre på plejecenter, i centralkøkken eller i madservice eller i hospitalskøkkener. Det kan være ledere, ernæringsassistenter, økonomaer, kokke, professionsbachelorer i ernæring og sundhed, diætister med flere....

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.